Iepazīsti atvaļinājuma galamērķa nacionālo virtuvi – ēdieni, kurus baudīt Horvātijā, Spānijā, Turcijā un citur
Foto: Shutterstock

Vasaras atvaļinājumu laikā, kad dodies apceļot tuvākas un tālākas zemes, neaizmirsti pašu svarīgāko – garšīgi paēst. Tāpēc, tā vietā, lai Barselonas centrā dotos uz makdonaldu, Parīzē uz itāļu restorānu, un ēstu aplami, izbaudi nacionālās virtuves labumus.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ne velti tūrisma ceļveži un ceļojuma aprakstu autori iesaka meklēt nelielus restorāniņus, vislabāk tādus, kuros saimnieko vietējā ģimene, lai izbaudītu īstu nacionālo ēdienu. Esam apkopojuši dažus, mūsuprāt interesantākos un garšīgākos ēdienus, kurus nogaršot šīs vasaras populārākajos galamērķos – Turcijā, Horvātijā, Taizemē un citur.

Tags

Sarakstu karuselis Astoņkājis Augu eļļa Baklažāni Baziliks Burkāni Čili Cūkgaļa Cukīni Fetas siers Filo mīkla Gaļa Garneles Garšvielas un garšaugi Jūras veltes Kartupeļi Kokosriekstu piens Kokosriekstu skaidiņas Mandeles Medus Mīdijas Olas Paprika Pistācijas Pupiņas Rieksti Rīsi Safrāns Sīpoli Spināti Zivis Tomāti Valrieksti Deserti Pīrāgi un smalkmaizītes Sautējumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form