Izgaršot Igaunijas dienvidus – ceļojums gardēdim pa kaimiņzemi
Foto: DELFI

Dodoties nelielā brīvdienu ceļojumā uz tuvējām kaimiņzemēm, ierasts, ka plāns nereti ir pavisam vienkāršs – apskatīt kādu interesantu muzeju, ievērojamu tūrisma objektu un pārgulēt nakti viesnīcā vai viesu namā. Lai ceļošanu un dzīvi padarītu mazliet interesantāku, "Visit Estonia" nesen izstrādājuši maršrutu Dienvidigaunijas apskatīšanai. Meloju, ne tikai apskatīšanai, bet pamatīgai izgaršošanai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tā nu izmantoju iespēju un šoreiz ceļoju nevis kā tūrists parastais, bet tūrists-garšu atklājējs. Trīs dienas Tartu, Setu zemē un Veru, un esmu uzkrājusi tik daudz iespaidu, ar kuriem nevarēju nepadalīties arī ar "Tasty" lasītājiem, kas noteikti sirdī ir gardēži. Ja atvaļinājumu vēl neesi izbaudījis un meklē ko interesantu – vēl vari paspēt apciemot Dienvidigauniju un nogaršot tādus gardumus un maltītes, ar ko lepojas igauņi. Sākam?

Tags

Igaunija Ķiploki Tartu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form