Foto: Shutterstock
Latvijas jaunajiem, talantīgajiem pavāriem tiek piedāvāta unikāla iespēja piedalīties starptautiskā pavāru konkursā "S.Pellegrino Young Chef"! Tā ir iespēja pierādīt sevi pasaulē un iegūt nenovērtējamu pieredzi, strādājot plecu pie pleca ar pasaules labākajiem jaunajiem pavāriem, "Tasty" informē konkursa Latvijas atlases posma organizatoru pārstāve Solvita Meļņikova.

"S.Pellegrino Young Chef" ir starptautisks pavāru konkurss, kas notiek vairāk nekā 50 valstīs. Lai pieteiktos konkursam, ir jāprot gatavot un ir jābūt vēlmei uzvarēt. Pavāram jābūt vecumā līdz 30 gadiem, jāstrādā pilns darba laiks, vismaz vienu gadu kādā no restorāniem vai apkalpojošiem uzņēmumiem, kā arī pretendentam ir jāzina angļu valoda sarunvalodas līmenī.

Pieteikšanās konkursam, kā arī visa informācija par dalību, ir atrodama, lūk, te. Pieteikšanās līdz 2019. gada 30. aprīlim.

Vispasaules fināls notiks Milānā. Uzvarētājs iegūs titulu "S.Pellegrino Young Chef 2020" un starptautisku atpazīstamību.

Latvijas atlases posma organizatori, uzņēmums "Interbaltija AG" aicina jaunos pavārus nelaist garām savu iespēju. "Konkurss norisināsies vairākas dienas. Izvēlētajam pretendentam tiks apmaksāti ceļa, uzturēšanās un produktu izdevumi," tā Solvita Meļņikova.

E-pasta adrese papildu informācijai par Latvijas atlases posmu: solvita.melnikova@interbaltija.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!