Foto: Publicitātes foto

Var uzgavilēt tie gardēži, kuru iecienītākais kārums ir sātīga, smeķīga karbonāde ar siera cepurīti, majonēzes mērcīti un kartupelīšiem, jo populārās feisbuka lapas "Karbonādes cienītāji" veidotāji radījuši mājaslapu www.karbonade.lv. Vietnē atrodamajā kartē pārskatāmi iezīmētas Latvijas labāko karbonāžu vietas, lai katrs šī ēdiena cienītājs varētu atrast savai atrašanās vietai tuvāko, apmeklētāju labāk novērtēto un maciņa biezumam atbilstošāko karbonādi.

Kā stāsta mājaslapas veidotāji, tā ir vieta tautai, lai visi cilvēki, arī tie, kas neseko kulinārijas tendencēm, var dalīties piedzīvotajā un izzināt dziļāk tieši karbonādi.

"Jaunizveidotā mājaslapa www.karbonade.lv ir domāta, lai dalītos sajūtās, iespaidos, un pieredzē, kāda ir pārņēmusi jūs, kad satikāties ar karbonādi. Nekas nav beidzies, tas ir tikai sākums, jo turpināsim papildināt šo karti. Iesakiet jūsu iecienītākās vietas un receptes, lai kopīgiem spēkiem mēs radītu paši savu Latvijas sirdsvietu sarakstu," aicina "Karbonādes cienītāji".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!