Foto: Publicitātes attēls
Šonedēļ noslēdzas pieteikšanās Latvijas atlasei, lai piedalītos prestižajā kompānijas "San Pellegrino" organizētajā konkursā "Young Chef". Latvijas atlases pārstāvji skubina visus jaunos pavārus nevilcināties un izmēģināt drosmi, konkursam piesakoties vēl līdz 30. aprīlim.

Pavāriem tā ir iespēja pierādīt sevi pasaulei un, iespējams, nodrošināt spožu nākotnes karjeru arī ārpus Latvijas robežām, informē rīkotāji. "Young Chef 2018" ir starptautisks "San Pellegrino" zīmola organizēts šefpavāru konkurss, kas notiek vairāk nekā 50 valstīs. Lai pieteiktos konkursam, primāri, ir jāprot gatavot un ir jābūt vēlmei uzvarēt. Pavāram jābūt vecumā līdz 30 gadiem, jāstrādā pilns darbalaiks, vismaz vienu gadu kādā no restorāniem vai apkalpojošiem uzņēmumiem, kā arī pretendentam ir jāprot sarunāties angļu valodā.

Pieteikšanās konkursam, kā arī visa informācija par dalību ir atrodama "San Pellegrino" mājaslapā.

Pieteikšanās beigu termiņš ir 2017. gada 30 aprīlis.

"Konkurss nav no vieglajiem, ir bijuši gadījumi, kad no vienas valsts piesakās vairāki pavāri, taču neviens netiek tālāk. Savukārt Latvijas prakse rāda, ka ikgadu kāds Latvijas jaunais šefpavārs vienmēr tiek tālāk", norāda Baltijas un Skandināvijas atlases žūrijas loceklis, "Hotel Bergs" šefpavārs Jānis Zvirbulis.

Prestižais konkurss norisināsies vairākas dienas, bet izvēlētajam pretendentam par to nekas nebūs jāmaksā – vizīti, uzturēšanos, un produktus nodrošinās akciju sabiedrība "Interbaltija AG". Vispasaules fināls notiks 2018. gadā, no 22. līdz 23. jūnijam Milānā. Uzvarētājs iegūs titulu "San Pellegrino Young Chef 2018" un plašu starptautisko atpazīstamību.

Latvijas atlases posma organizatori aicina jaunos pavārus būt radošiem, drošiem un nelaist garām savu iespēju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!