No 2. līdz 7.jūnijam Vecrīgā, Strēlnieku laukumā, ciemosies pasaulslavenais gaisa restorāns "Dinner in the Sky", rīdziniekus un pilsētas viesus priecējot ar īpašu atmosfēru, ekstravagantām izklaidēm un izsmalcinātu maltīti virs vecpilsētas jumtiem, portālam "Tasty" vēsta "Dinner in the sky" pārstāve Renāte Ozola.

Tikai sešas dienas "Dinner in the sky" piedāvās izbaudīt ekstravagantākās un unikālākās vakariņas pasaulē, piedzīvojot nebijušu gastronomisku piedzīvojumu Rīgas vecpilsētā. Pasākums norisināsies Strēlnieku laukumā, kur platforma ar 22 sēdvietām un profesionālu komandu pacelsies 50 metru augstumā un ļaus izbaudīt piedzīvot vienu no jūsu dzīves skaistākajām maltītēm draugu un gardēžu lokā ar neaizmirstamu skatu uz pilsētu.

"Dinner in the Sky" ir unikāls projekts, kurš ļauj katram vakariņas vai tikšanos pārvērst par maģisku mirkli, kas paliks mūžīgā atmiņā. Ekskluzīvais projekts ir pazīstams visā pasaulē, pateicoties augstajiem drošības un servisa standartiem, kā arī neaizmirstamiem skatiem uz pilsētu no putna lidojuma, neordināru atmosfēru un lielisku maltīti, ko pagatavojuši izcili un atzīti šefpavāri no visas pasaules.

"Viss mums apkārt nemitīgi attīstās un kustās. Tāpat arī mēs nemitīgi meklējam veidus, kā paplašināt vakariņu pieredzi. Šogad, lai piedāvātu mūsu viesiem vēl kārdinošāku notikumu, mēs savienosim kulinārijas mākslu un mūzikas mākslu. Mūsu mērķis ir radīt unikālu garšu un skaņu piedzīvojumu, pievienojot perfektu gabaliņu mūzikas katram kumosam. Katra dziesma ir īpaši DJ izvēlēta, lai papildinātu katru kumosu," stāsta Renāte Ozola.

Savu kulināro mākslu gaisa restorāna viesiem demonstrēs augstas klases pavāri - restorāna "Kaļķu vārti" šefpavārs Raimonds Zommers, kurš Latvijā ir pazīstams kā talantīgs jaunās paaudzes kulinārijas meistars un "Michelin" zvaigžņu restorāna "Metamorfosi" šefpavārs un īpašnieks Roy Caceres no Itālijas. Šogad restorāna viesiem būs iespēja iepazīt tuvāk kafijas baudīšanas kultūru, par ko parūpēsies "Innocent" kafejnīcas baristas.

Plašāka informācija par gaisa restorānu - "Dinnerinthesky.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!