Kā pareizi degustēt kafiju un kā kafijas izvēle iespaido tās garšu un aromātu?
Foto: Shutterstock

Kafija daudziem no mums ir pirmais rīta dzēriens, tā daudzus no mums uzmundrina saspringtā darba dienā un sniedz enerģiju, kad tā teju izsīkusi. Kafijai, gluži kā vīnam, ir savi degustēšanas un novērtēšanas rituāli. Turklāt šim dzērienam piemīt patiesi daudz un dažādi aromāti, stāsta "Kafijas Draugs" eksperts Andris Leitis.

Kafijai ir vairāk nekā 1000 visdažādāko pēcgaršu, no kurām apmēram 600 piemērojamas espresso dzērienam. Piedāvājam iepazīties ar dažiem noderīgiem ieteikumiem un apskatiem.

Source

Tasty

Tags

Gvatemala Kafija Kolumbija Meksika Šokolāde
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form