- Katliņu līdz pusei piepilda ar ūdeni, kuram nedaudz pievieno etiķi, sāli un sāk vārīt.
- Kamēr ūdens vārās, laikus jāsagatavo ola, iesitot to bļodiņā. Vēlams izmantot svaigas olas.
- Kad ūdens teju sāk vārīties, tajā ar karoti jāizveido neliels virpulis, kurā jāieslidina ola.
- Ola jāpavāra 1-2 minūtes un tad uzmanīgi ar karoti jāizceļ no ūdens.
- Lai ola nosusinātos, to vajag uzlikt uz papīra dvieļa.
Bez čaumalas vārītas olas ir lielisks brokastu ēdiens vai piedeva salātiem. Tā ir daudz maigāka un patīkami mīkstu vidiņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit