Foto: Shutterstock

Laiks iet, bet seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaizne Džesika Pārkere pārāk nemainās. Viņas varone Kerija Bredšova seriālā pārtika tikai no kafijas un mīlestības, nu, vēl arī no klačām ar draudzenēm, smalkās kafejnīcās stumdot pa šķīvi salātus. Bet ko aktrise patiešām ēd (un vai vispār?), lai joprojām saglabātu sevi tik lieliskā formā?

Portāls "Eating Well" papētījis Pārkeres ēšanas paradumus un intervijas, un arī mēs ieskatīsimies viņas "Instagram", kur aktrise reti, bet sirsnīgi dalās ar savām brokastu, pusdienu un vakariņu bildēm. Pārkere apgalvo, ka diezgan daudz gatavo pati, bet, cik nojaušams no viņas asprātīgajiem bilžu un video parakstiem, ģimenes labākais pavārs ir aktrises vīrs, arī aktieris, Metjū Broderiks (abi redzami titulbildē). Arī abu meitām (viņiem ir arī dēls) patīk pašiverēt virtuvē, uzcepot ko saldu.

Brokastis – visu vai neko


Džesika Pārkere atzīst, ka brokastis viņa parasti neēd, iztiekot tikai ar kafiju. Taču, ja gaidāma filmēšanās, tad savukārt brokastis var būt diezgan kārtīgas – piemēram, cepta ola, mango, avokado un biezpiens ar normālu tauku saturu. Kādā intervijā aktrise teikusi: "Beztauku biezpiens? Kam tas vajadzīgs? Kāda no tā vispār jēga?"

Uzkost – ar asumiņu!


Ap pusdienlaiku parastā dienā Džesija Pārkere mīlot uzkost sviestmaizi ar tunci, halapenjo pipariem, aso mērci un pesto no kafejnīcas ap stūri, kā arī iebaudīt kādu milkšeiku ar banāniem, zemenēm, vaniļas pienu un ledu. Bet, ja mājās kas palicis no iepriekšējās dienas vakariņām, viņa izvēloties zupu.

Kārtīgas vakariņas ar vīru šefpavāra lomā


Vakariņas aktieru mājās esot kārtīgākā ēdienreize. Cieņā ir dažādi sautējumi, gaļas bumbiņas, kā arī vistas buljons. Kādā intervijā aktrise stāsta, ka vistas buljonu viņi vārot lielos daudzumos, saldējot un tad to izmantojot dažādos ēdienos. Arī vārot garneles, ūdens, kurā tās vārītas, tiek sasaldēts un pēc tam izmantots, gatavojot kādu citu ēdienu.

Vakariņās iecienītas arī pupiņas, desiņas ar dārzeņiem, krāsnī cepti kartupelīši, pasta. Viens no ģimenes īpašajiem ēdieniem ir Boloņas mērce, kas ir aktrises vīra Metjū Broderika firmas ēdiens, ko iecienījuši arī pāra draugi. Šo ēdienu viņš gatavojot reizi nedēļā un izmēģinot dažādas receptes un visas pieejamās variācijas.

Par vīra darbošanos virtuvē Džesika Pārkere ir sajūsmā: "Es nelasu tik daudz recepšu kā viņš, un viņu nekad nebiedē daudzi gatavošanas soļi receptē. Viņš ir ļoti mierīgs – viņš neplosās pa virtuvi kā es. Viņš ir ārkārtīgi pacietīgs. Metjū ir fantastisks pavārs."


Kinozvaigžņu ēdienkartes, izrādās, ir pārsteidzoši normālas! Ja vēlies sajusties mazliet kinematogrāfiski, esam "nofilmējuši" nelielu Sāras Džesikas ēdienkartes "rimeiku" "Tasty" gaumē.

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!