Gardēžu portāls Tasty.lv sadarbībā ar Dinner in the Sky® aicina izmēģināt savu veiksmi un atbildēt uz trīs konkursa jautājumiem, balvā iegūstot ielūgumu divām personām uz Cocktails in the Sky 58 eiro vērtībā. Tā ir unikāla iespēja baudīt izsmalcinātus virtuves gardumus ļoti neparastos apstākļos – 22 viesi un viens izcils šefpavārs kopīgā neaizmirstamā gastronomiskā piedzīvojumā augstu virs zemes, vērojot aizraujošu skatu uz pilsētu un baudot gardas delikateses un smalkus dzērienus.

Par balvu: pavadītais laiks debesīs būs 20 minūtes (pacēliens plānots laika posmā no 23:40-00:40). Ēdienkartē - vieglas uzkodas, ko pagatavos Dinner in the Sky® šefpavārs, kā arī īpaši kokteiļi.

Jau ceturto reizi Rīgā, Strēlnieku laukumā, no 3. līdz 8.jūnijam viesosies neparastais restorāns Dinner in the Sky®, atkal pārsteidzot savus viesus ar gastronomisku piedzīvojumu, neaizmirstamu skatu un dzīvo džeza mūziku.

Rīgā Dinner in the Sky® lutinās savus viesus sešu dienu garumā. Šogad savu kulināro mākslu viesiem demonstrēs trīs augstas klases pavāri - Michelin zvaigžņu restorāna Pure Bistro šefpavārs un īpašnieks soms Jouni Toivanen. Viņš uzsver, ka ēdiena izskats ir tikpat svarīgs kā ēdiena garša. Maltīti gatavos arī igaunis Mihkels Heinmets, galvenais Dinner in the sky' šefpavārs: viņam kaislība pret pavārmākslu viņam bijusi jau kopš bērnības. Kopā ar šiem pavāriem darbosies arī Jūrmalas restorāna 36.līnija šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Un tagad - konkursa jautājumi! Atbildi pareizi uz trīs jautājumiem un, iespējams, tieši Tev būs iespēja laimēt galveno balvu: ielūgumu divām personām uz Cocktails in the Sky® 58 eiro vērtībā! Uzvarētāju paziņosim 30.maijā portālā Tasty.lv, kā arī sazināsimies personīgi.

Lai palielinātu savas izredzes atbildēt pareizi un uzvarēt konkursā, atbildes vari meklēt un atrast Dinner in the Sky mājas lapā. Lai veicas!

$quiz_address = "receptes@delfi.lv"; $subject = "Dinner: $A-$B-$C"; include "/www/htdocs/woman/includes/articleincludes/formstart.inc"; ?>

Konkursa jautājumi:

1. Cik metru augstumā virs zemes notiek Dinner in the Sky®?:

50 metru;
75 metru;
80 metru.

2.  Cik viesi vienlaicīgi var baudīt skaisto skatu un izsmalcināto maltīti?:

18;
22;
25.

3. Kāda veida izklaidi baudīs vakariņu viesi Rīgā?:

dzīvo džeza mūziku;
 operdziedātājas priekšnesumu;
 stīgu kvarteta sniegumu.

include "/www/htdocs/woman/includes/articleincludes/formend.inc"; ?>

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!