Nākamajā nedēļas nogalē, 8. un 9.augustā, Konventa sēta Vecrīgā dzirkstīs īpaši krāsaini - tur tiks svinēts Kokteiļu festivāls - jautrības, pozitīvu emociju, gardu dzērienu, atraktīvu bārmeņu un pārsteidzošu šovu karuselis, kas ik gadu tiek gaidīts ar nepacietību.

Tasty.lv un Latvijas Bārmeņu federācija aicina ikvienu izbrīvēt laiku, lai baudītu vasarīgu un dzirkstoši krāsainu vakaru ar labākajiem bārmeņiem un iecienītākajiem kokteiļiem. Gaidot Kokteiļsvētkus, piedalies konkursā un laimē ielūgumu divām personām uz šo pasākumu! Atbildi uz četriem jautājumiem, esi precīzs un, iespējams, tieši tev paveiksies! Trīs konkursa uzvarētājus izlozēsim trešdien, 6.augustā.

Konkurss noslēdzies, apsveicam Anitu Puzuli, Lindu Verzbicku un Baibu Zālīti!

Par Kokteiļu festivālu:

Tie, kas iepriekšējos gados jau pabijuši Kokteiļu festivālos, zinās teikt, ka tas ir jautrības, pozitīvu emociju, gardu dzērienu, atraktīvu bārmeņu un pārsteidzošu šovu karuselis, kas ik gadu tiek gaidīts ar nepacietību! Kokteiļu svētki ir ne tikai ne ar ko nesalīdzināms garšas baudījums vieglu alkoholisku, kā arī bezalkoholiksu kokteiļu pazinējiem un cienītājiem, jo tajā ik gadu tiek prezentēti jauni dzērieni, kā arī "atsvaidzinātas" jau zināmās un iecienītās receptes – tas ir arī notikumiem un sajūtām bagāts piedzīvojums, kura laikā visi labākie Latvijas bārmeņi demonstrē savas prasmes jaunu dzērienu radīšanā un publikas izklaidēšanā.

Kokteiļu svētku mērķis ir popularizēt bezalkoholisko un alkoholisko kokteiļu kultūru Latvijā, lai tos varētu baudīt ne tikai bāros, bet pagatavot mājās, viesībās un citos saviesīgos pasākumos, kā arī popularizēt kvalitatīvus alkoholiskos un bezalkoholiskos produktus – tāpēc apmeklētājiem tiek piedāvāti ne tikai dzērieni, bet arī to receptes, lai iecienītākos kokteiļus būtu iespējams pagatavot mājās, svinībās ģimenes vai draugu lokā. Kokteiļu receptes ir veidotas no izejvielām, kas ir pieejamas Latvijas tirgū, tāpēc visi kokteiļi ir pagatavojami mājas apstākļos, ļaujot jums pārsteigt pašiem sevi un savus viesus vai mīļoto. Uz visiem interesējošiem jautājumiem – gan par dzērienu garšas niansēm, gan pagatavošanas knifiem – pratīs pastāstīt mūsu bārmeņi, kas izpelnījušies neskaitāmas godalgas ne tikai valsts mērogā, bet arī starptautiskos bārmeņu konkursos.

Šogad, par godu Kokteiļu svētku piektajai jubilejai, par pasākuma tematiku izvēlētas Krāsainās pasakas – tāpēc svētki solās būt īpaši krāšņi un kolorīti! Piektdien visa pasākuma gaitā apmeklētājus izklaidēs spēles, pārsteigumi un priekšnesumi ar atraktīviem šoviem un Latvijā populāru cilvēku piedalīšanos.

Pasākuma vadītājs Andris Bulis iejutīsies Imanta Ziedoņa tēlā, par muzikālo noformējumu rūpēsies grupa "5Ms". Ieejas maksa: 10 eiro.

Svētki notiks piektdien, 8. augustā, no plkst. 17 līdz 21 un sestdien, 9. augustā, no plkst. 16 līdz 21.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!