Foto: Publicitātes foto

Zini, ko pērc! "Tasty.lv" un "Putnu fabrika Ķekava" aicināja piedalīties konkursā un pārbaudīt savas zināšanas par vistas gaļu.

Nu konkurss ir noslēdzies un izlozēts viens veiksminieks, kurš balvā saņems gardumu grozu ar jaunajiem vistas gaļas produktiem no "Putnu fabrika Ķekava". Apsveicam Evu (evarig*@inbox), kurai zvaigznes šodien bija vislabvēlīgākās! Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Konkursa jautājumi un pareizās atbildes:

PF "Ķekava" ir vienīgais putnu gaļas ražotājs Latvijā, kura svaigajai vistas gaļai ir piešķirta nacionālā kvalitātes zīme "Zaļā karotīte". Uz cik "Ķekava" svaigās vistas gaļas produktiem ir redzama šī norāde?

14

Ko nozīmē "Zaļās karotītes" zīme uz svaigas vistas gaļas?

Vistas gaļa ir ražota Latvijā, izmantojot vietējās izejvielas, un atbilst paaugstinātas kvalitātes standartiem.

Lai pircējiem būtu vieglāk atpazīt Latvijā audzētu un ražotu vistas gaļas produkciju, PF "Ķekava" ieviesusi arī savu atpazīstamības zīmi, kas redzama uz pilnīgi visu PF "Ķekava" produktu iepakojuma. Kā sauc šo zīmi?

"100% Latvijā audzēts dzīvnieks"

Visa "Ķekava" vistas gaļas produkcija tiek ražota tikai no paša uzņēmuma audzētām vistām, kas izaug šeit pat Latvijā. Cik vistas regulāri aug "Putnu fabrika Ķekava" vistu kūtīs?

1,2 miljoni

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!