Foto: Shutterstock

Kurzemes restorānu galvaspilsētā Kuldīgā 4. maijā pirmo reizi Latvijā notiks ekspresakcija "Kūka + kafija", kas būs kā gardēžu augstu novērtētās Restorānu nedēļas "Kuldīgas garša" turpinājums, informē pasākuma rīkotāji.

"Izmantojiet brīvdienu – Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, lai rāmi baudītu pastaigu pa seno Kuldīgu un pamielotos ar gardu kūku un kafiju kādā no viesmīlīgajiem Kuldīgas restorāniem un kafejnīcām," aicina Restorānu nedēļas "Kuldīgas garša" un ekspresakcijas "Kūka + kafija" organizatori.

Ekspresakcijā "Kūka + kafija" iesaistīsies astoņi Restorānu nedēļas dalībnieki – restorāns "Bangert's", itāļu restorāns "Goldingen room", restorāns "Jēkaba sēta", krodziņš "Pagrabiņš", konditoreja "Šarlote", "Cafe Tilts", bārs/klubs "Stender's" un ekspresrestorāns "Ņamma". Savukārt no jauna dalībniekiem piepulcēsies kafejnīca "Makkabi" un restorāns "Metropole".

Ekspresakcijas "Kūka + kafija" dalībnieki ir aicināti būt radoši un radīt īpašo recepti svētku tortei vai kūkai, lai šajos svētkos pārsteigtu kuldīdzniekus un pilsētas viesus. Piedāvājuma – kūkai ar kafiju – cena pie visiem iesaistītajiem dalībniekiem būs četri eiro. Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs un Kuldīgas kultūras centrs.

Pēc tam, kad kūkas nobaudītas un kafija izdzerta, izbaudi pastaigu pa Kuldīgas vēsturisko centru, ieklausies ūdens šalkoņā pie Ventas rumbas vai dodies uz kādu citu ievērojamo pilsētas apskates objektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!