Šogad, piedaloties starptautiskajā saldumu izstādē "ISM 2014" Ķelnē, Latvijas saldumu ražotājs Laima prezentēja ne tikai saldumus - pirmo reizi izstādes apmeklētāji varēja iepazīt "Laimas" šokolādes desertus, ko izstādes laikā gatavoja pazīstamais Latvijas šefpavārs Raimonds Zommers.

"Lai arī daudzi sūdzējās, ka izstādē šogad nav tik daudz apmeklētāju kā ierasts, mēs to neizjutām. Laima pirmo reizi rīkoja šādu šovu ārpus Latvijas, tas bija atbildīgs darbs gan no mūsu, gan Zommera puses. Gatavojušies bijām rūpīgi un sasniegtais priecē, jo Laimas šokolādi tagad zina ne tikai kā garšīgu tāfelīti vai šokolādes konfekti, bet arī kā labu desertu augsta līmeņa pasākumiem," stāsta "Laima" eksporta direktore Ieva Jonsone.

Divu dienu laikā tika pasniegti vairāk kā 2000 desertu, kuri klātesošos iepriecināja ne tikai ar savu garšu un ārējo veidolu, bet arī ar galanto pasniegšanas veidu. Interesenti varēja iepazīt "Laimas" šokolādes krēmu vafeles konusā, šokolādes un kakao pupiņu putas ar sprakšķošām karamelēm un šokolādes fondantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!