Lūdzu, cienājies, viens dzimšanas dienas kūkas gabaliņš ir Tev! Galu galā, bez Tevis nebūtu šīs jubilejas ballītes un bez Tevis nebūtu "Tasty" astoņu gadu.

Šī, iespējams, ir visdīvainākā no "Tasty" jubilejām. Ir prieks, bet tāds… mazliet aptumšots. Laikam jau neviena ballīte šobrīd nenotiek dzirkstošā priekā un gavilēs – tāds laiks. Tomēr svētki ir jāsvin, un kūkas ir jācep, un te nu mēs visi šovakar esam!

Kā Tev klājas? Patiešām – kā Tev klājas? Virtuvē vēl saldi smaržo pēc svaigi cepta kūkas biskvīta, šokolādes, apelsīna miziņas un kardamona. Gandrīz vai varētu teikt – smaržo mazliet pēc laimes. Mēs jau zinām, cik tāda smarža var būt gaistoša. Tomēr šo smaržu mēs Tev šovakar gribētu nosūtīt – kā apskāvienu. Siltu un pilnīgi nekovidisku apskāvienu.

Cept un vārīt un garšīgi paēst – tas vienmēr bijis glābiņš. Un ne tikai svētkos. Cik gan kūku, pankūku un banānmaižu nav uzcepts šajās mājsēdēs un ne tikai. Cik sulīgu kotlešu un kraukšķīgu kartupelīšu rozmarīnā sacepts, kad dzīvē viss ir bijis skaisti un jauki, cik gurķu saskābēts kopā ar kādu sāļu asaras pili brīžos, kad vienīgais, ko var darīt, ir mazliet paraudāt un mazliet paplosīties virtuvē.

Cerams, ka "Tasty" receptes Tev noderējušas visādos dzīves brīžos un gadījumos. Varbūt pat kaut ko iemācījušas? Uzraksti un pastāsti! Mēs ļoti cenšamies, lai biezumbiezie "Tasty" recepšu sējumi būtu lietojami gan svētkos, gan parastās dienās. Gan tad, kad gribas uzzināt, kā visgardāk noštovēt kāpostus, gan tad, kad vajag uzcept dzimšanas dienas kūku, gan tad, kad vienkārši aptrūkušās idejas vakariņām.

Tavas receptes vienmēr ir bijušas un ir daļa no "Tasty" bagātības. Vienmēr ļoti priecājamies, kad atsūti mums kādu savu recepti – tā ir uzticēšanās! Un, kad lūdzam atļauju publicēt kādu Tavu recepti, Tu nekad neatsaki. Paldies! Mums vienmēr prieks dalīties ar Tavām receptēm. Jo laba pasaulē vajag daudz un ar labām lietām jādalās!

Virtuve jau vispār ir ļoti laba vieta, kur dalīties gan receptēs, gan noslēpumos, gan jaunumos. Mums jau arī ļoti patīk Tev pastāstīt, kā Bredam Pitam iet ar šampanieša raudzēšanu, kā mūsu pašu virtuves burvji tiek galā ar jaunā laika izaicinājumiem, kā zemnieki, mājražotāji, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi strādā, audzē, gatavo, tirgo, cīnās un dara Latviju skaistāku un bagātāku ar savu darbu un savu sastrādāto. Ir lieliski pētīt, uzzināt un rakstīt par visu, kas jauns un svarīgs brīnišķīgajā ēdienu un ēšanas pasaulē.

Dzīvošana jau vispār ir viena garšīga padarīšana, un tāpēc jau ir "Tasty"! Mēs turpināsim ar Tevi dalīties receptēs, virtuves knifos, jaunumos, domās un visā par un ap garšīgu dzīvošanu!

Atraksti! Tu jau zini: receptes@delfi.lv. Mēs gaidīsim. Un turpināsim Tev rakstīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!