Ātrās apkalpošanas restorāns "Burger King" Japānā savus klientus gatavojas pārsteigt ar jauninājumu, kurš nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu izsalkušo - melnu burgeri. Kā jaunajā burgerī tiek panākts iespaidīgs vizuālais efekts?

Izrādās, tiek izmantots kokoglēs gatavots siers, kas ir pilnīgi melnā krāsā. To, vai melnās nokrāsas burgeris izraisa "apetītelīgas" asociācijas, katrs var spriest pats, bet izrādās, ka šī nav pirmā reize, kad japāņi var mieloties ar neparastas krāsas burgeriem.

Jau pirms diviem gadiem "Burger King" laida pārdošanā Premuim Kuro burgeri, kurš tika gatavots no melnas krāsas maizītes un melnas mērces. Šis jaunievedums ieguva tādu piekrišanu, ka tika pieņemts lēmums "melno līniju" turpināt.

Tagad "Burger King" apmeklētājiem tiks piedāvāti burgeri ar nosaukumiem "Kuro pērle" un "Kuro dimants". Abi gardumi tiek pasniegti ar bambusu kokoglēs gatavotu sieru starp melnu maizīti, bet nedaudz dārgākajam "dimanta" burgeris tiek papildināts arī ar salātu lapām un tomātiem. Hamburgeru maizītes tiek gatavotas no melnajiem pipariem, bet mērce - no sīpoliem, ķiplokiem un kalmāru "tintes". 

Abi jaunievedumi nonāks pie gardēžiem 19.septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!