Foto: Shutterstock
Kad trīsreiz esi sijājis mandeļu miltus, meklējis, kas vīnakmens pulveris par zvēru, vai centies saprast, kā atdarināt to perfekto garšvielu salikumu Āzijas virtuves zupiņā, lai beigās attaptos pie sasistas siles jeb netīras virtuves un čika, – laiks meklēt kulināro meistarklasi! Nevajag kautrēties doties pie savas nišas profesionāļiem, kas ne tikai izstāstīs, bet arī praktiski parādīs un ļaus pašam izmēģināt roku nepiespiestā gaisotnē, lai kļūtu par labāku mājas kulināru. Piedāvājums ir gana plašs!

Ja likās, ka pirms pandēmijas viena no populārākajām meistarklasēm, kurp doties, bija makarūnu gatavošanas, – nešaubies, tā tas ir arī šajā pavasarī. Bet ne jau makarūnus vien varam mācīties cept. Jā, konditorejas meistarklases joprojām ir ļoti aktuālas dažādos formātos, bet arī pamatēdienu cienītājiem ir, kurp doties jaunu zināšanu meklējumos. Hinkali, Taizemes un Vjetnamas virtuve, picas un daudz kas cits. Lai būtu ērtāk izvēlēties, ienirām piedāvājuma džungļos un atlasījām vienuviet dažādos meistarklašu piedāvājumus!

Tradicionāli meistarklase ir dažu stundu apmācības (1,5–4), kuru laikā profesionāļa pavadībā apgūst konkrētas iemaņas. Taču ir vietas, kurās meistarklases izvērstas padziļinātākos kursos, kas var ilgt pat vairākas dienas.

Dažādu valstu konditorejas šedevri, restorāna maize un hinkali

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!