Foto: Shutterstock

Noskaidroti 10 veiksminieki, kas jau šonedēļ varēs piedalīties īpaši gardā un aromātiskā Dansukker Zemeņu meistarklasē pie pie lieliskā šefpavāra Laura Aleksejeva restorānā 36.līnija Jūrmalā!

Marta Poca, Rūta Anģēna, Sanita Mitenberga, Aleksandrs Matrosovs, Dace Liepiņa, Viorika Vera Trofimova, Vineta Gutāne, Ilze Gobiņa, Gundega Urbāne (Auziņa) un Kristine Markule, apsveicam! Tieši jūs 17.jūnijā varēsiet apgūt jaunas receptes, garšas un gatavošanas paņēmienus. Jums būs iespēja vērot, kā šefpavāra Laura virsvadībā top delikāti, maigi un gaisīgi ēdieni, varēsiet tos nobaudīt un izmēģināt receptes arī paši. Noslēgumā visi meistarklases dalībnieki saņems arī nelielas dāvanas saldiem mirkļiem no Dansukker!

Jau ziņots, ka meistarklase notiks saules, vēja un jūras smaržas ieskautajā Jūrmalas restorānā "36. līnija" - pašā jūras krastā. Restorāna baltā telts būs meistarklases dalībnieku rīcībā - te gatavosim, mielosimies un fotografēsimies! Meistarklases ēdienkartē - salāti, kokteiļi, deserti un saldējums no zemenēm.

Pēc meistarklases šefpavāra Laura Aleksejeva sagatavotās receptes publicēsim arī portālā Tasty.lv. Jaukas visiem brīvdienas un uz tikšanos nākamajos konkursos un meistarklasēs!

Saldais zīmols Dansukker šefpavāru meistarklases rīko regulāri. Informāciju par norisēm iespējams saņemt, sekojot zīmola jaunumiem lielākajos sociālajos tīklos - Facebook un Draugiem.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!