Foto: DELFI

Vairāku dienu garumā ikvienam Tasty.lv lasītājam bija iespēja piedalīties "Ātro vakariņu" recepšu konkursā, lai cīnītos par iespēju saņemt vērtīgu dāvanu grozu no Trikata. Konkurss noslēdzies un laiks paziņot uzvarētāju!

Uzdevuma nosacījumi bija pavisam vienkārši – jāpagatavo garda maltīte, kurā noteikti ir siers, jānofotografē, jāpieraksta gatavošanas gaita un jāsūta Tasty.lv. Konkursa recepšu iesniegšanas laiks noslēdzies, nu ir laiks noskaidrot lasītāju favorītu!

Balsojuma uzvarētājs saņems dāvanu grozu no Trikata – cieto sieru Reserve, puscieto sieru ar amoliņu, Krievijas sieru Premium, gardās sniega bumbas ar tomātiem un baziliku, sniega bumbas ar ķiplokiem, kā arī praktisku grozu, koka dēlīti un piedevas, ko baudīt kopā ar sieru – medu un kaltētus ziedputekšņus!

Balsojums ir noslēdzies un šoreiz par uzvarētāju atzīta ātrā vistas, kabaču un burkānu sautējuma recepte, ko iesūtīja Zane Auniņa (24,6 procenti balsu).

Apsveicam, Zane! Informāciju par konkursa balvas saņemšanu saņemsiet e-pastā.

Makaronu sacepums ar dārzeņu salātiem

Foto: Privātais arhīvs

"Šī ir viena no manām favorītreceptēm pēc treniņa, jo satur gan šķiedrvielas, gan olbaltumvielas, gan ogļhidrātus," raksta Agate Lorence Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa pieteikumā. Makaronu un siera sacepums, kas uz šķīvja likts kopā ar salātiem, īpaši pavasarīgi garšos, ja pievienosi arī dīgstus.

Lasīt vairāk

Pērļu grūbu risoto jeb gruboto ar bietēm un bumbieriem

Foto: Privātais arhīvs

"Pērļu grūbas un arī parastās grūbas esmu iemācījusi ēst savējiem visdažādākajos veidos. Vispazīstamākā recepte ir pienā vārītas grūbas, kam beigās tiek pievienoti sīpoli ar kūpinātu gaļu," raksta Nataša Rogova savā Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursa pieteikumā. Nataša piedāvā ļoti interesantu pērļu gruboto variāciju.

Lasīt vairāk

Ātrais vistas, kabaču un burkānu sautējums

Foto: Privātais arhīvs

"Kad nav daudz laika – vienmēr ķeros pie vieglas, gardas vistas, burkānu un kabaču maltītes," par savu veikumu raksta Zane Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa pieteikumā.

Lasīt vairāk

Pilngraudu makaroni ar tomātiem un sieru

Foto: Privātais arhīvs

Pavisam ātri un vienkārši pagatavojama maltīte – makaroni ar apceptiem tomātiem, olām un sieru. Recepti iesūtījusi Aija, viena no Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursa dalībniecēm.

Lasīt vairāk

Makaronu sacepums ar lasi, garnelēm un zaļajiem zirnīšiem

Foto: Privātais arhīvs

"Laikam jau visvienkāršāk ir kaut ko pagatavot, par pamatu izmantojot makaronus," norāda receptes autors Aivars. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursā.

Lasīt vairāk

Sātīgā omlete ar pākšu pupiņām un sieru

Foto: Privātais arhīvs

Omlete, kas domāta nevis rīta cēlienam, bet gan pusdienām vai vakariņām. Recepti piedāvā Ieva, viena no Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa dalībniecēm.

Lasīt vairāk

Tostermaizes ar kūpinātu gaļu un sieru

Foto: Privātais arhīvs

Maltīte reizēm "kad vakariņās negribas ēst neko daudz, bet gribas panašķoties," raksta Evija. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursā.

Lasīt vairāk

Burkānu biezenis ar vistas suflē

Foto: Privātais arhīvs

"Burkāns un apelsīns ļoti labi sader kopā. Apelsīna aromāts samazina vēlēšanos pēc sāls pievienošanas, jo biezenis nešķiet bezgaršīgs," par savu veikumu raksta Nataša. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursā.

Lasīt vairāk

Sātīgās maizītes ar ceptu olu un sieru

Foto: Privātais arhīvs

"Piecas minūtes, un esi sevi nodrošinājis ar vakaram vajadzīgo enerģijas devu! Kuram gan ir vēlēšanās tērēt savu laiku, lai pēc darba ilgi gatavotu un bārstītos ar garšvielām. Rupjmaize piepildīs izsalkušo vēderu ar sāta sajūtu, savukārt pikantais siers piešķirs īsto noskaņu bez problēmām, jo satur visas nepieciešamās garšvielas," par savu veikumu raksta Kārlis. Šī ir viena no receptēm, kas piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!