Foto: Shutterstock

Jau septīto gadu Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija rīko pirmās skolas dienas akciju "Aizved savējos uz restorānu, palīdzi citiem tikt uz skolu". Restorāni un kafejnīcas, kas piedalās akcijā, daļu no dienas ienākumiem ziedos SOS ģimenēs augošo bērnu atbalstam un sagatavošanai skolas gaitām.

Jau septīto gadu akcijas patrons ir SOS ciematu draugs ir restorāna "Vairāk saules" īpašnieks un šefpavārs Endijs Bērziņš Viņš kopā ar ""Vairāk saules" komandu priecājas par ikvienu, kurš pievienojas akcijai. Kā viņš saka: "Jo vairāk palīgu, jo vairāk skolai gatavu bērnu!"

SOS Bērnu ciematu asociācija aicina restorānus piedalīties akcijā un ģimenes – atsaukties aicinājumam un 1. septembrī doties pusdienas vai vakariņās uz akcijai draudzīgu vietu, tādējādi dodot savu artavu un izdarot labu darbu.

Restorānu un kafejnīcu īpašnieki, kuri ar saviem uzņēmumiem vēlētos piedalīties akcijā, tiek lūgti sazināties, rakstot uz info@sosbca.lv vai zvanot pa tālruni 26112201.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir labdarības organizācija, kas kopš 1997. gada veido un atbalsta SOS ģimenes bērniem, kas palikuši bez savu vecāku gādības, kā arī SOS ģimeņu atbalsta centros palīdz ģimenēm, kas nonākušas krīzes situācijās, un meklē, apmāca un atbalsta potenciālos audžuvecākus, adoptētājus, aizbildņus un viesģimenes. Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija ir daļa no Starptautiskās SOS bērnu ciematu organizācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!