Foto: Shutterstock
Ar pavasara svētku sajūtu 8.martā Berga bazāra tirgus uzsāks nu jau devīto darba sezonu, kurā vēl vairāk kā citkārt lutinās apmeklētājus - ne tikai ar gardiem ēdieniem, bet arī ar īpašu muzikālo notikumu sēriju.

Sestdien plkst.12.00 uz tirdziņa skatuves stāsies nebijis duets - dziedātājs Laimis Rācenājs un akordeonists Kaspars Gulbis ar programmu, kurā skanēs daudzas iemīļotas melodijas gan no pasaules estrādes, gan labi pazīstamas kino mūzikas “iz jaunības gadiem”.

Laimis Rācenājs mūzikas cienītājiem pazīstams kā smalks, inteliģents mūziķis, kas savam darbam pievēršas ar lielu nopietnību, sakot “Kurš tad cits to izdarīs, ja ne es?”, bet akordeonistu Kasparu Gulbi par īpašo atmosfēru, ko šis džentelmenis spēj radīt, Berga Bazāra apmeklētāji iemīļojuši jau kopš tirdziņa pirmssākumiem.

Koncerta apmeklētāji, ka allaž, varēs gan nobaudīt vēlās brokastis un pusdienas pie šefpavāra Kārļa Celma, gan ļauties dažādu gardumu vilinājumam svētku tirdziņā, iepazīstot pašmāju ražotāju piedāvāto produciju. Neizpaliks arī ziedi, saldumi un vienots vizuālais tēls tirgotājiem, sola tirgus rīkotāji.

Fotogalerijā: mirkļi no Parīzes tirgus laukuma noskaņas, kas Berga bazārā valdīja pagājušā gada novembra nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!