Foto: Shutterstock
Reiz biju ciemos kādās kuplās viesībās - namamāte šai dienai bija gatavojusies jau visu gadu. Pavasarī sagādāti vairāki zoslēni, kurus visu vasaru turēja dārzā, baroja ar dārgu speciālo barību, lai Mārtiņdienā, svinot savu apaļo jubileju, varētu viesus pārsteigt ar gardiem pašaudzētu zosu cepešiem.

Ballīte ritēja pilnā sparā, auksto uzkodu galds pamazām tukšojās, jautras dejas un atrakcijas, saviesīgas sarunas, bet tikmēr cepeškrāsnī tapa ceptās zosis. Mazpamazām tuvojās brīdis, kad galdā jāceļ siltie ēdieni. Namamāte lepni izcēla no krāsns cepešpannas ar folijā ietītajām zosīm, attina spīdīgo papīrīti... Un mūsu acu priekšā gaļa atdalījās no kauliem un sabira pannā, no iecerētā cepeša vien masīvs zoss kaulu karkass. Iesākumā šoks, bet pēc tam virtuvē atskanēja skaļi smiekli. Veiksmīgā kārtā namamāte apveltīta ar veselīgu humora izjūtu, tādēļ daudz nepārdzīvoja, vien nopriecājās: "Labi, ka arī karbonādes sacepu!". Tā nu mielasts neizjuka, bet ballēšanās turpinājās vēl ilgi.

Katram no mums ir kāds virtuves neveiksmes stāsts - citam nopietnāks, citam amizantāks. Pastāsti par savu lielāko neveiksmi virtuvē un, iespējams, tieši tu saņemsi balvu no "Tasty.lv" - ļoti stilīgu "Russel Hobbs" tējkannu Glass Touch!

Savu stāstu līdz 9.martam sūti uz e-pastu receptes@delfi.lv, uzvarētāju paziņosim 10.martā.

Balvu piedāvā vadošais automātisko tējkannu ražotājs pasaulē - "Russel Hobbs"

Nedalītu uzmanību piesaistošā dizaineru veidotā tējkanna "Glass Touch" ietver unikālu, izgaismotu skārienjutīgo temperatūras kontroles paneli, kas ideāli piemērots tējas un kafijas pagatavošanai ikdienā un ļauj iestatīt temperatūru zāļu un citām īpašām tējām. Futūristiskā dizaina tējkanna iederēsies teju jebkurā virtuvē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!