Foto: Shutterstock
Ja kaut ko meklē, ja vajag padomu, ja vajag atbalstu, tad talkā nāk #twitterspēks. Šoreiz – lai noskaidrotu, kura ir gardākā pica Rīgā!

Pāris dienas pirms Starptautiskās picu dienas "Twitter" viedokļu līdere, tekstu autore un šova "Gandrīz ideālas vakariņas" dalībniece Ance Tarvida vietnē tviterī uzrakstīja: "DRAUGI! Kuras ir krutākās Rīgas picērijas, jel, sakiet man!?"

Nosaukt labākās picērijas Rīgā metās vairāki desmiti tviteristu, "Tasty" apkopoja ieteikumus. Lūk, kas no tā sanāca!

1. "Street Pizza"

Absolūtais tviteristu vairākums Ancei iesaka doties uz Āgenskalnu pēc "Street Pizza".

Komiķis, "Delfi" sociālo tīklu redaktors Edgars Bāliņš atgādina: ""Street Pizza" ir atzīta par top 50 picu Eiropā, tāpēc 'krutumā būs pagrūti to apsteigt. "Čau" un "Zefīrs" ir diezgan labas, kā arī "O'Sole mio". Protams, jāēd uz vietas, ja kāds ņem ar piegādi, tikpat labi var ņemt saldēto no "Rimi" un cept mikrenē."


2. "Picērija ČAU"

Lielu tviteristu atsaucību guvusi arī Grīziņkalnā mītošā picērija, kas sevi pozicionē kā zaļi domājoša mikro ceptuve, kura gatavo ēdienus no sezonālām un vietējām izejvielām.

3. "O sole mio"

Neapoliešu pica Rīgas centrā, īsts itāļu šefpavārs Alčide no Neapoles – tā pie sevis vilina restorāns "O sole mio".

4. "Casa nostra"

Picērija – restorāns, kur viesi var baudīt autentisku itāļu virtuvi mājīgā un pozitīvā gaisotnē, teikts restorāna mājaslapā.

5. "Zefīrs"

Zem šī saldā nosaukuma slēpjas picērija, jeb, kā paši īpašnieki postulē: picas un bezrūpība.

Šo iesaka arī uztura speciāliste Ksenija Andrijanova:


6. "Da Roberta"

Mazs stūrītis Itālijas garšas un noskaņas tepat Rīgas centrā, vilina picērija, un tviterļaudis iet un atzīst picas par labu esam.

7. "Kafe Circus"

Picas par, ko sajūsmā ir kuldīdznieki, tagad pieejamas Rīgā. Šīs picērijas picas tiek slavētas par savu plānumu.

8. "Da Sergio"

Šī picērija sašķeļ tviteristus: vieni slavē, bet otri norāda, ka, neskatoties uz malkas krāsni, līmenis ir krities. Kā ir patiesībā, jāpārbauda pašiem picu mīļiem.

9. "Jānītis – amerikāņu pica"

Picērija, kas lepojas, ka Latvijā ir jau 30 gadus un piedāvā nemainīgi labas picas, izmantojot amerikāņu picas tehnoloģiju un iekārtas.

10. "Mārtiņa pica"

Gardas picas, veikla piegāde! Ņam ņamm un viss ir piciniekā, sevi slavē "Mārtiņa pica"! Tviteristi atzīst – vienkāršas un gardas picas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!