["45619170","45570086","45562926","45474036","45556144"]
Šī nu ir tā lieta, kas noteikti patiks tējas cienītājiem, kuru diena nav iedomājama bez vismaz vienas lielas tases gardā brīnuma. Vācu tējas ražotāji "Hälssen & Lyon", kuriem ir teju pusotra gadsimta pieredze šajā laukā, izstrādājuši fantastisku sapresētu tējas slokšņu kalendāru 365 dienām.

Unikālais kalendārs pagatavots no sakompresētām tējas lapiņām, kurai katrai ir unikāla un atšķirīga garša. Tas nozīmē, ka visu cauru gadu vari baudīt atšķirīgu tējas tasi no iepriekšējās dienas. Katra tējas lapiņa ir arī apdrukāta, tādējādi identificējot katru tējas plāksnīti atbilstoši mēnesim un dienai. Viss kas jādara - jāielej tasītē karsts ūdens, jāieliek kalendāra lapiņa, un jāļauj tai izšķīst. Rezultātā tiek iegūta maigas garšas tēja.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd tējas kalendārs saražots ierobežotā daudzumā un nav vēl nopērkams. Taču tas jau ir paspējis laimēt vairākas starptautiskas dizaina balvas Kannās, Londonā un citur. Tā kā tējas kalendāra ražošana nav vienkāršs process, "Hälssen & Lyon" oficiāli atzinuši, ka nepieciešams ilgāks laiks, lai testētu tējas kalendāru, līdz tas būs pieejams plašākam tirgum.

Tikmēr atliek vien gaidīt un novēlēt veiksmi, lai arī mēs ātrāk varētu tikt pie šī unikālā kalendāra, kas ir ne vien nepacietībā sakacinājis mūsu garšas kārpiņas, bet būs arī fantastisks papildinājums virtuves dizainam!

Bet, kamēr tējas kalendāru vien gaidām, iedvesmai dažas receptes ar gardo dzērienu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!