Priekšrocības un ieguvumi, izvēloties bioloģiski audzētus pārtikas produktus
Foto: Shutterstock

Bioloģiskā lauksaimniecība balstās uz principiem audzēt un ražot saskaņā ar dabiskajiem augu, dzīvnieku un mājputnu augšanas procesiem, neizmantojot sintētiskos minerālmēslus, pesticīdus un antibiotikas, ķīmiski neapstrādājot sēklas, rūpējoties par vides saudzēšanu un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanu. Noskaidro, kādas vēl ir bioloģiski audzētu pārtikas produktu priekšrocības.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma


Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Sarakstu karuselis Veselīgi produkti Veselīgs dzīvesveids
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form