Foto: Shutterstock
Kā klājies restorāniem un ēdienu piegādātājiem pandēmijas viļņos? Daži jau pirmajām mājsēdēm bija gatavi ar ieeļļotu piegāžu mehānismu, dažiem nācās reaģēt ātri un radoši. Tiem ēdināšanas uzņēmumiem, kuriem izdevies izdzīvot, nepilnos divos pandēmijas gados uzkrāta vērā ņemama pieredze, kā darboties ārkārtas apstākļos, uzsākot vai turpinot ēdiena piegādi uz mājām.

Šī mājsēde ir citāda. Restorāni atzīst – pagaidām liekas, ka izbaudām mājas ēdiena omulību un vairāk gatavojam paši, nekā pasūtām. Izskatās, visi ceram, ka drīz varēsim atgriezties restorānos, var jau mazliet paciesties… Kā restorāni izdzīvo šo laiku? Kā viss izskatās no virtuves puses?

Dalīties pandēmijas laika pieredzē lūdzām trīs ļoti dažādu restorānu īpašniekus un kāda pandēmijas laika ļoti populāra projekta autoru, kurš arī visu mūžu strādājis restorānu biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!