Šī mājsēde ir citāda. Restorāni atzīst – pagaidām liekas, ka izbaudām mājas ēdiena omulību un vairāk gatavojam paši, nekā pasūtām. Izskatās, visi ceram, ka drīz varēsim atgriezties restorānos, var jau mazliet paciesties… Kā restorāni izdzīvo šo laiku? Kā viss izskatās no virtuves puses?
Dalīties pandēmijas laika pieredzē lūdzām trīs ļoti dažādu restorānu īpašniekus un kāda pandēmijas laika ļoti populāra projekta autoru, kurš arī visu mūžu strādājis restorānu biznesā.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit