Šīs nedēļas sākumā Rīgā, Republikas laukumā 1, iepretim pasažieru ostai savas durvis apmeklētājiem vēra vienīgā čehu alus darītava un restorāns "Stargorod", kas izmanto senas čehu alus tradīcijas īsta dzīvā alus brūvēšanā un vienlaicīgi var uzņemt līdz 400 viesiem.

Vienā ēkā izvietota gan alus darītava, gan restorāns, ļaujot viesiem vērot alus darīšanas procesu klātienē. "Stargorod" viesiem iespējams doties ekskursijā uz alus darītavu, kā arī ceļot ceļot cauri gadsimtiem, gūstot zināšanas par Rīgas pilsētas izveidošanos un tās attīstību, nozīmīgākajiem notikumiem līdz pat mūsdienām, vērojot freskas, kas ataino Rīgas nozīmīgākos vēstures notikumus. Domājot par jaunākajiem apmeklētājiem, restorānā plānots rīkot radošās darbnīcas un dažādas izklaidējoši pamācošas nodarbības tieši bērniem.

"Stargorod" iespējams baudīt īstu, dzīvu alu no augstas kvalitātes čehu iesala un aromātiskajiem žateca apiņiem dzīvās mūzikas pavadījumā, izcilu virtuvi un slaveno firmas ēdienu - Stargoroda stilbiņu, kā arī dažādus interesantus un vēl neredzētus šovus lieliskai atpūtai un labam noskaņojumam. Būtiski, ka "Stargorod" alu nepastarizē, nefiltrē, nepievieno tam konservantus, ka arī neizmanto masveida ražošanas tehnoloģijas - alus darīšana notiek pēc gadsimtiem senām Eiropas alus brūvēšanas tradīcijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!