Foto: DELFI
Šonedēļ Latvijas pavāriem ir iespēja smelties jaunas profesionālās gudrības pie izcilā beļģu šefpavāra Miča Holdenhofa, kurš divas dienas vada meistarklases vīna bārā "Garage" Berga Bazārā. Holdenhofs ir pazīstama personība Beļgijā gan šefpavāru vidū, gan gardēžu aprindās. Mičs jau 12 gadu vecumā nolēma kļūt par pavāru un uz to mērķtiecīgi gāja, sākot mācības pavāru skolā Haseltā jau pavisam agrā vecumā.

Tagad Mičs strādā pie vairākiem projektiem vienlaicīgi - rada ēdienus slaveniem beļģu restorāniem, dalās ar savām zināšanām drukātajā presē un televīzijas ekrānos. Viņa specializācija ir klasiskie beļģu virtuves ēdieni ar moderniem elementiem.

Lai gan semināri paredzēti profesionāliem pavāriem, Holdenhofa pavārmākslu būs iespējams arī tiem gardēžiem, kas šo sestdien, 24.maijā, apmeklēs vīna bāru "Garage". Slavenais beļģu pavārs sestdien gatavos īpašu maltīti - piecu kārtu vakariņas ar tradicionāliem beļģu ēdieniem un tiem pieskaņotiem vīna un alus kokteļiem. Tālrunis rezervācijām: 26628833.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!