Foto: RamenRiga
Ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Jasuhiro KAVAGUČI pasniedzis pavāram Mārtiņam Sirmajam (RamenRiga) Japānas valdības piešķirto titulu: "Japānas virtuves labas gribas vēstnieks".

Augstais apbalvojums ir īpaša atzinība. Godam nopelnīta! Šķiet, neviens cits pavārs kā Māriņš Sirmais nav pielicis tik daudz pūļu un iedvesmas, lai Latvijā popularizētu citu tautu virtuves. Saņemt to restorānā "RamenRiga" un servēt ramen maltīti vēstniekam ir ne tikai gods, bet arī pārbaudījums – galu galā, ramen dzimtene ir Japāna, kur šis zupas pagatavošana izkopta līdz perfekcijai.

Ramen ir viena no pasaulē populārākajām buljonzupām ar kviešu, rīsu vai olu nūdelēm, kam tiek pievienots viss, ko sirds kāro – olas, gaļa, dārzeņi, zaļumi.
Ja vēlies izmēģināt ramen zupas sildošās un bagātīgās garšas mājās, iesakām izmēģināt dažas receptes no “Tasty” Austrumu ēdienu kolekcijas:

Japāņu rāmen zupa

Vienkāršais rāmen – nūdeles buljonā

Gardās rāmen nūdeles ar vistas vai piles fileju

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!