Seši neticami garšīgi cepti dārzeņi un augļi
Foto: Shutterstock

Nevienam nav jāpierāda, ka cepeškrāsnī ceptas saknes, vai tie būtu kartupeļi, burkāni, bietes vai ķiploki, kas pirms tam apslacinātas ar eļļu, apkaisītas ar sāli un pipariem, ir viena no gardākajām dārzeņu uzkodām. Tomēr saknes nav vienīgās, kuras šādi var cept cepeškrāsnī. Tie var būt arī dažādi dārzeņi un pat augļi. Kuri ceptie dārzeņi un augļi, cepti cepeškrāsnī, ir īpaši garšīgi?

Source

Tasty

Tags

Dārzeņi Kartupeļi Tomāti Apelsīni Augļi Bietes Briseles kāposti Burkāni Citroni Greipfrūti Kāposti Ķiploki Puravi Vīnogas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form