Foto: Shutterstock

Sestdien, 6.septembrī, kad izstādē "Riga Food 2014" sanāks visvairāk apmeklētāju, reģionu stendos tiks rīkots mazo ražotāju pārtikas produktu konkurss "Tautas garša", portālam "Tasty.lv" vēsta izstādes pārstāvji.

Ikvienam Ķīpsalas 1. halles apmeklētājam no plkst. 12 līdz 14 Latvijas novadu stendos būs iespēja pagaršot un nobalsot par savu iecienītāko produkta garšu, kā rezultātā tiks noteikta "Tautas garša" sešās pārtikas produktu grupās. Konkursā piedalīsies visu četru reģionu stendu dalībnieki, kuri konkursam iesniegs pašu izvēlētu un viņuprāt pašu mīļāko vai iecienītāko vienu produktu - maizi, sieru, gaļas izstrādājumus, vīnu, konditoreju un saldumus.

"Riga Food 2014" ietvaros mazo ražotāju novadu kopstendos apmeklētāji var nobaudīt katra reģiona unikālos produktus- sklandraušus, īpašo speķi no Latgales, vīnus no Latvijas vīna kalniem un pat strausa gaļu, kas gatavota latviešu manierē. Visos stendos savai gaumei var atrast izstrādājumus no Latvijas medus, gaļas, piena, zivju, kulinārijas, maizes, ārstniecisko augu, augļu un dārzeņu produktiem. Stendus bagātina novadu amatnieku darinājumi un atraktīvi pārdevēji, kas ne tikai dod degustēt savu produkciju, bet pat izmasē ar dabas velšu darinājumiem un smaržām.

Plašāka informācija par notiekošo izstādē: www.rigafood.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!