Otrdien Ķelnē, pasaules lielākās pārtikas izstādes "ISM 2014" ietvaros tika prezentētas divas izsmalcinātas "Pure Chocolate" pralinē konfekšu izlases ar 10 unikālām garšām, kas izstrādātas sadarbībā vācu šefpavāru Alfonsu Šūbeku, portālam "Tasty.lv" vēsta "Pure Chocolate" pārstāve Vineta Kalniņa.

Alfons Šūbeks ir viens no šobrīd pazīstamākajiem Vācijas šefpavāriem. Viņš ir vairāku restorānu, veikalu īpašnieks, lielisks garšvielu pazinējs un vairāku grāmatu autors. Šūbekam pieder zīmols "Schuhbecks", ar kādu tiek tirgoti gan dažādu garšvielu maisījumi, tējas un tagad arī "Pure Chocolate" šokolādes konfekšu izlases.

Sadarbībā ar "Pure Chocolate" Alfons Šūbeks radījis divas šokolādes pralinē konfekšu kolekcijas, katru ar piecām dažādām garšām. Konfekšu sastāvā izmantotas dabiskas garšvielas un augstvērtīga beļģu tumšā un piena šokolāde. Kolekcijās ietvertas tādas interesantas garšas kā čili-mango, Tonka pupiņu, aveņu-ingvera un ķiršu–piparu, sakombinējot tās ar piena vai tumšo šokolādi. Šis solās būt jauns garšas izaicinājums gan gardēžiem, gan garšvielu cienītājiem.

"Esam lepni, ka mums ir šāda iespēja strādāt kopā ar vienu no lieliskākajiem pavāriem un garšvielu pazinējiem. Ceram jau drīzumā šīs konfektes piedāvāt arī Latvijas gardēžiem," par kopprojektu stāsta "Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs Pēteris Žimants. Arī Alfons Šūbeks ir apmierināts ar paveikto: "Garšvielas ir mana aizraušanās un tās nedrīkst trūkt nevienā no maniem ēdieniem. Tāpēc radās ideja apvienot īpaši izvēlētus garšvielu maisījumus ar visaugstākās klases šokolādi."

Šobrīd ekskluzīvās pralinē konfekšu izlases nopēkamas Vācijā, taču "Pure Chocolate" tās plāno piedāvāt arī citām eksporta valstīm. Jau drīzumā tās varēs iegādāties arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!