Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties gada skaistāko svētku sezonai, kas nesaraujami saistās arī ar bagātīgi klātiem galdiem, "Ezerkauliņi" ikvienam piedāvāja pārbaudīt savas zināšanas viktorīnā par Latvijā tik iecienītām un Ziemassvētku tradīcijās ciešas saknes iedzinušām dārza veltēm. Ceturtdien, 23. decembrī, izziņoti konkursa uzvarētāji, kuri iegūs balvas.

Līdz 22. decembra pulksten 23.59 ikviens tiek aicināts atbildēt uz 11 jautājumiem par populārākajiem "Ezerkauliņi" produktiem. Visi pareizo atbilžu iesūtītāji piedalījās izlozē.

Pirmssvētku dienā noskaidroti tie pieci veiksminieki, kuri balvā saņems bagātīgu "Ezerkauliņi" produktu grozu. Tas gada nogalē ļaus papildināt svētku vai ikdienas galdu ar kvalitatīviem, Latvijā audzētiem dārzeņiem, gatavojot tradicionālas maltītes vai eksperimentējot ar jaunām receptēm.

Pieci konkursa dalībnieki, kas saņems "Ezerkauliņi" produktu grozu (ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi):

Gunta gunt***@tvnet.lv
Iveta ivet********@inbox.lv
Anna hear*******@gmail.com
Elīna elin*********@inbox.lv
Guntars stro**********@gmail.com

Jau vēstīts, ka šoziem "Ezerkauliņi" produkti piedzīvo vizuālās pārvērtības – jau drīzumā veikalu plauktos tos redzēsim jaunā izskatā.

"Ezerkauliņi" darbība ir balstīta uz to, lai piedāvātu Latvijas iedzīvotājiem plašu vietējo dārzeņu sortimentu atbilstoši sezonai. Tāpat arvien lielāka uzmanība tiek veltīta dārzeņu pārstrādei, ļaujot cilvēkiem ietaupīt vienu no būtiskākajiem resursiem – laiku –, kā arī elektrību vai ūdeni un samazināt atkritumu daudzumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!