Foto: Shutterstock
Gardēžu portāls "Tasty.lv", sākot jaunu mēnesi, vēlas pateikties martā publicēto recepšu autoriem. Ik mēnesi saņemam desmitiem jaunu, interesantu recepšu no saviem lasītājiem, daudzas no tām raisa kaismīgas diskusijas komentāros, iedvesmojoši pamācošus ieteikumus par recepšu sastāvdaļām saņemam arī uz redakcijas e-pastu. Paldies jums, recepšu autori, komentētāji un arī klusie lasītāji!

"Kula" dāvanu komplekti ceļo arī pie lasītāju iecienītajām ēdienu blogerēm Zitiņas un Ilzes Lipskas, kuru receptes iedvesmo aizvien vairāk un vairāk. Tāpat ceram, ka autentiskie gruzīnu produkti jauniem piedzīvojumiem spēcinās Rīgas "ūķu" apceļotājas un bloga "ShadyRiga" autores Aņu un Līvu, kuru pētījuma rezultātus varam novērtēt ik piektdienu portālā "Tasty.lv".

"Kula" – tās ir Gruzijas dabas vērtības jūsu virtuvē - klasiskās Tkemali mērces, adžika, dažādi konservējumi, kuru ražošana notiek nozares profesionāļu gādībā, izmantojot tehnoloģijas, kas ļauj maksimāli saglabāt augļu, dārzeņu, ogu un garšaugu vērtīgās īpašības. "Kula" produktu sastāvdaļas audzētas un apstrādātas tām paredzētajos klimatiskajos apstākļos, Gruzijas pilsētā Sori, Šida Kartlijas reģionā, tādējādi saglabājot izejvielu dabisko garšu. "Kula" produkti nesatur konservantus, krāsvielas, emulgatorus un citas mākslīgās piedevas.

"Kula" ikdienas maltītei piešķirs autentisku gruzīnu ēdienu garšas un aromāta buķeti, ko augstu novērtēs arī gardēži pie svētku galda!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!