Foto: DELFI
"Tasty.lv" ir jauns medijs visiem, kas vēlas dzīvot garšīgi - tajā tiks apkopotas vairāk nekā 5000 ēdienu un dzērienu receptes, saistošas un aktuālas ziņas par ēdieniem, dzērieniem, restorāniem un bāriem, padomi, kā pagatavot garšīgu maltīti, kādus vīnus izvēlēties, ieteikumi ikdienas un svētku ēdienkartei, degustācijas un testi utt.

Resursa pamatā ir vairāk kā 5000 receptes, ko iesūtījuši, pārbaudījuši un gadu gaitā novērtējuši portāla "Cālis.lv" lietotāji. Pirmo reizi Latvijas interneta vēsturē universāls meklētājs ļauj atrast piemērotāko recepti pēc sastāvdaļām, ēdiena veida, maltītes tipa, pagatavošanas veida, īpašiem gadījumiem un svētkiem utt.

Recepšu katalogs ik dienu tiks papildināts ar jaunām foto un video receptēm, kā arī slavenību un ekspertu ieteiktām un iecienītām receptēm. 

Savukārt jaunumu un praktisku padomu sadaļās lasītājiem regulāri sagatavosim visu svaigāko interesanto informāciju par to, kas notiek Latvijas restorānu dzīvē, kas ir aktuāls ēdiena pagatavošanā mājās, ko par ēšanas kultūru un ēdienu baudīšanu saka sabiedrībā pazīstami cilvēki. Tāpat Latvijā iecienīti ēdiena pagatavošanas "guru" neskoposies ar padomiem par gatavošanu, receptēm, maltītes baudīšanu, pieskaņošanu dzīves situācijām.

Ļoti ceram uz lasītāju iesaisti "Tasty.lv" veidošanā. Joprojām gaidām ikviena iesūtīto recepti, kas noderēs kataloga bagātināšanai. Solām konkursus un aktīvu sarunu ar lasītājiem mūsu sociālo tīklu profilos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!