Foto: Shutterstock

15.septembrī no plksten 11 līdz 15 Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies Zivju svētki. Dienas garumā tirgus apmeklētājus priecēs svētku tematikai veltīts tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties Latvijas zivrūpnieku sarūpēto produkciju, kā arī citu vietējo ražotāju un amatnieku darinājumus, informē AS "Rīgas Centrāltirgus" mārketinga projektu vadītāja Zane Lapko.

Pasākuma laikā tirgus apmeklētājiem būs iespējams vērot zivju grilēšanas un BBQ sacensības entuziastu komandu izpildījumā. Grilēšanas sacensību rīkotāji "Grilētāju brālība" dalīsies arī ar saviem noslēpumiem, kā pagatavot zivi uz grila, kā arī visus interesentus iepazīstinās ar jaunāko grilēšanas tehniku un tās aprīkojumu, kas ievērojami uzlabos jūsu BBQ maltītes garšu.

Par muzikālo noformējumu un patīkamu atmosfēru parūpēsies latviešu dziedātājs un dīdžejs Roberts Gobziņš. Zivju svētku apmeklētajiem būs lieliska iespēja piedalīties radio "Tev" un Rīgas Centrāltirgus rīkotajos konkursos, kā arī saņemt balvas par savu atjautību, radošumu un veiksmi.

Pasākums piemērots gan ģimenēm ar bērniem, gan draugu kompānijām, kas vēlas pavadīt laiku pozitīvā gaisotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!