Foto: No privātā arhīva
Restorānu industrijā un ēdināšanas šovbiznesā ir daudz pārīšu, kas gājuši cauri gan saldiem, gan sāļiem laikiem. Rožlapiņu lietus, šokolāde un čili – tas, protams, ir burvīgi, bet kā tas iet kopā ar reālo dzīvi? Kā (un vai!) Valentīndienu svin pāri, kuri ir kopā gan dzīvē, gan darbā un vēl pamanās mūs visus iepriecināt ar lieliskiem produktiem un kolosāli garšīgiem ēdieniem gan darbdienas pusdienlaikā, gan romantiskās vakariņās?

Inguna un Agnis Dombrovici: Mums ir vajadzīgs viesis, ko apčubināt!

Tas, ko visbiežāk uzsver ģimenes restorāna "Martinelli" viesi, – cik sirsnīga un jauka ir atmosfēra! Jā, arī ēdieni ir garšīgi un vīns izcils – bet tā apkalpošana! Inguna un Agnis arī atzīst, ka viņiem vislielāko prieku sagādā tieši viesu "apčubināšana". To viņi dara jau 28 gadus.

Es (Līga Stirna – aut.) ar Dombrovicu pāri iepazinos vēl iepriekšējā desmitgadē Talsos, kad, meklējot ieturēšanās vietu rallija laikā, pavisam nejauši ieklīdām "Martinelli". Jau ar pirmajiem iepazīšanās teikumiem sapratām – ar šiem cilvēkiem mums ir pa ceļam! Visus turpmākos gadus, kad piedalījāmies Talsu rallijā, ēšana un arī dzīvošana – tikai "Martinelli", jo tur bija arī brīnišķīga maza viesnīca otrajā stāvā virs restorāna. Kacinājām pārējos sportistus, lieloties ar pasakainām brokastīm.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!