Foto: DELFI

Vasara ir pārāk īsa, lai pie plīts pavadītu ilgu laiku. Tas, lai paliek drēgnajiem un garajiem rudens vakariem! Padalies ar savu iecienītāko ātro vasaras receptīti un, iespējams, tieši tu laimēsi noderīgu balvu savai virtuvei – rīsu un tvaika katlu no "Russell Hobbs".

Vislabākās receptes ir pārbaudītas, ātri pagatavojamas un sezonālas! Tādas, kas mutvārdos tiek izplatītas no piknika uz dārza ballīti, no ballītes uz palikšanu ikdienas ēdienkartē.

Iedvesmo citus ēdienkartes atsvaidzināšanai un jaunām garšu kombinācijām! Zemeņu vai rabarberu uzpūtenis. Aukstā zupa visdažādākajās gaumēs. Salāti ar vai bez šašlika. Saldējums un vēlreiz saldējums. Vasaras iecienītāko ēdienu saraksts ir nebeidzams, un katram ir sava īpašā recepte, kā tos pagatavot atbilstoši savai gaumei. Aicinām padalīties ar savu gardo recepti un tās pagatavošanas knifiņiem.

Receptei jābūt:

  • Pagatavojamai līdz 30 minūšu laikā. Šoreiz zemeņu iebēršana bļodā neskaitās recepte.
  • Receptē jābūt izmantotām vismaz trijām sastāvdaļām.
  • Receptē jābūt lokāliem un sezonāliem produktiem – visam, ko vari atrast savā vai omes dārzā, garšaugu dobē un tirgū.


Recepte gatava? Ko tālāk?

1) Sūti savu recepti un horizontāli nobildēto ēdiena bildi uz receptes@delfi.lv ar norādi "Konkursam" līdz 5. jūlijam (ieskaitot). Konkursam atsūtītās receptes un fotogrāfijas var tikt publicētas "Tasty" pavārgrāmatā. Tas nozīmē tikai vienu – šī ir arī lieliska iespēja tikt pamanītam un gūt labas garšas pazinēju atzinību. Konkursā netiks pieņemtas receptes, kurām pievienotas internetā aizlienētas bildes.

2) Tev ir jābūt "Tasty" un "Russell Hobbs" "Facebook" lapu sekotājam.

Kārdinošāko recepšu autoru izlozes kārtībā noskaidrosim 6. jūlijā.

Lai garšīga vasara!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!