Īstais zemeņu laiks tūliņ tūliņ jau klāt! Ēdīsim tās pilnām mutēm uzreiz no dobes, dekorēsim un liksim kūkās, sablendēsim zemeņu zupu vai atvēsinošu smūtiju, cepsim kārdinošās plātsmaizēs, saldēsim un pildīsim burkās ziemas krājumiem – iespēju ir daudz! Neturi sveci zem pūra, dalies ar savu recepti - labākais no zemenēm - un, iespējams, tieši tu laimēsi noderīgu balvu savai virtuvei – mikseri no "Russell Hobbs".

Konkurss norisinās "Facebook" grupā "Dzīvo garšīgi ar Tasty.lv". Lai piedalītos, publicē šajā grupā recepti, kurā iekļautas zemenes, lietojot mirkļbirku #tastyzemenes. Aicini radus, draugus, paziņas grupā, lai viņi var “nobalsot” par tavu recepti ar īkšķīšiem vai sirsniņām, jo tieši tā noteiksim uzvarētāju.

Publicēt receptes un balsot par gardākajām receptēm vari līdz pat 30. jūnija pulksten 23.59. Uzvarētāju, kurš saņēmis visvairāk Like/Love un savā īpašumā saņems lielisku virtuves palīgu no "Russel Hobbs", paziņosim 1. jūlijā. Šī ir arī lieliska iespēja tikt pamanītam un gūt labas garšas pazinēju atzinību, jo kārdinošākās receptes var tikt publicētas "Tasty.lv".

Lai piedalītos konkursā, dodies te.

Lai garšīgs jūnijs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!