Foto: Shutterstock/Jolanta Roze foto kolāža
Vasarā jābauda visi labumi, ko sniedz tirgus, dobes un siltumnīcas piedāvājums, tāpēc nevajadzētu laist garām izdevību pagatavot mazsālītos gurķīšus mājās. Vieglākai dzīvei "Tasty" izvēlējās 10 mazsālīto gurķīšu receptes, kuru pagatavošana neprasīs daudz pūļu.

Lai pagatavotu pašus gardākos gurķīšus, izvēlies tādus, kas ir nelieli. Sālīšanai izmanto kvalitatīvu jūras sāli un atceries par garšaugiem – bagātīgi pievieno dilles. Tāpat īpašu garšu gurķiem piešķirs ķiploki.

Atkarībā no ēdāju vēlmēm, gurķīšus vari gatavot ar vai bez etiķa. Ja gardumu gribas ēst jau pēc pāris stundām, "Tasty" jo īpaši rekomendē ātros mazsālītos gurķus maisiņā, bet saldskābās gurķu šķēles superātrajā ķiploku marinādē varēsi kraukšķināt jau tūlīt pat pēc pagatavošanas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!