Skābo jāņogu konservēšana: 12 receptes ziemas krājumiem
Foto: Shutterstock

Skābās garšas dēļ jāņogas neierindojas starp iecienītākajām vasaras ogām, taču velti, jo ir ļoti daudz konservēšanas paņēmienu, kā tām sevi parādīt tajā labākajā gaismā.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Jāņogu konservēšanas klasika viennozīmīgi ir želeja. Sarūpējot dažas burciņas ogu smēriņa, vēlākos mēnešos to varēsi bagātīgi ziest biskvīta kūkās un pasniegt ar pankūkām. Starp receptēm atradīsi arī veidu, kā ogas izmantot sāļo gardumu meistarošanā, jo ne visi ir krituši uz saldumiem.

Ja ogu raža šogad ir pavisam maktena, tad pagatavo kompotu, sīrupu vai liķieri, un būsi pats sev pateicīgs pēc dažiem mēnešiem.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form