
Cepeškrāsns vēl nebūs pat īsti paspējusi uzsilt, kad kartupeļu sacepums jau būs gatavs šaušanai krāsnī. Cepoties maigais kokosriekstu piens kombinācijā ar ķiplokiem un garšvielām piesātinās plānās kartupeļu šķēlītes ar krēmīgu mērcīti. Garda, viegla maltīte bez liekām pūlēm un tēriņiem!

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Lai darbs veiktos ātrāk, izmanto virtuves kombainu. Ķiplokus nomizo un arī sasmalcina kombainā. Citronam norīvē miziņu un izpiež sulu.

Kartupeļus liek bļodā, pievieno ķiplokus, citrona miziņu un sulu, garšvielu kartupeļiem (atstājot paciņā aptuveni 1/4), un visu apmaisa.

Kārto šķēlītes karstumiztruīgā veidnē, pārlej ar kokosriekstu pienu, pārkaisa ar atlikušo kartupeļu garšvielu un cep 40-45 minūtes.

Izņem no krāsns un ceļ galdā!

Lai labi garšo!
