Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtām pildīto papriku ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu vari pagatavot dažādos veidos: apbrūnināt cepeškrāsnī, pannā sautēt buljonā vai cept uz grila, mājās iepriekš sagatavojot un ietinot folijā. Ātri, vienkārši un garšīgi!

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Sakārsē krāsni līdz 190 grādiem.

Paprikai nogriež “micītes”, izņem sēklotni. Mocarellu sagriež biezās šķēlēs.

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Sīpolu un tomātu sagriež ripās. Uzvāra ūdeni, izšķīdina tajā pusi buljona kubiņa. Maltajai gaļa pievieno garšvielu cūkgaļai un samīca gaļu.

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Paprikā blīvi liek malto gaļu, tad sīpola ripu, tomāta ripu, visu noslēdz ar mocarellas šķēli, pārkaisa ar garšvielām cūkgaļai.

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Liek paprikas karstumizturīgā veidnē, blakus saliek nogrieztās "micītes", pievieno buljonu un cep krāsnī 25-30 minūtes.

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Izņem no krāsns, dekorē ar bazilika lapām, uzliek "micītes" un pasniedz.

!

Kārtām pildīta paprika ar malto gaļu, tomātiem un mocarellu
Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Comment Form