Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Makaroni ir īsts glābiņš reizēs, kad gribas ēst tagad un tūlīt. Gardo pētersīļu pesto varēsi pagatavot, kamēr vārās spageti, un pēc tam izmantot ne vien pastas aizdaram, bet arī salātos, marinādēs, kā piedevu gaļai, zivij vai kartupeļu ēdieniem. Vitamīnu deva imunitātei ir garantēta, jo svaigās pesto sastāvdaļas netiek termiski apstrādātas.

Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru
Foto: Publicitātes foto

Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma,

Kamēr makaroni vārās, visas pesto sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā.

Makaronus nokāš un liek lielā bļodā vai atpakaļ katliņā. Pievieno pesto pēc garšas un apmaisa.

Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru
Foto: Publicitātes foto

Pāri palikušo pesto aizvākojamā burciņā vai citā piemērotā traukā uzglabā ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības.

Liek makaronus uz šķīvjiem.

Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru
Foto: Publicitātes foto

Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus.

Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru
Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Comment Form