
Sulīgie vistu spārniņi – tik gardi, ka pirkstiņus aplaizīsi! Vari tos cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Vistu spārniņus liek bļodā, pievieno apelsīna miziņu un sulu, tomātu pastu, visu garšvielu paciņas saturu un apmaisa. Atstāj marinēties uz pāris stundām vai liek ledusskapī uz nakti.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
Saliek vistu spārniņus veidnē.

Liek krāsnī un cep 25-30 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.