Sulīgie vistu spārniņi marinādē
Foto: Publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgie vistu spārniņi – tik gardi, ka pirkstiņus aplaizīsi! Vari tos cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila.

Sulīgie vistu spārniņi marinādē
Foto: Publicitātes foto

Vistu spārniņus liek bļodā, pievieno apelsīna miziņu un sulu, tomātu pastu, visu garšvielu paciņas saturu un apmaisa. Atstāj marinēties uz pāris stundām vai liek ledusskapī uz nakti.

Sulīgie vistu spārniņi marinādē
Foto: Publicitātes foto

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

Saliek vistu spārniņus veidnē.

Sulīgie vistu spārniņi marinādē
Foto: Publicitātes foto

Liek krāsnī un cep 25-30 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Sulīgie vistu spārniņi marinādē
Foto: "6 Senses" International Preschool/Privātais arhīvs

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem.

Lai labi garšo!

Comment Form