- Smaržīgie pipari
- Baziliks
- Lauru lapas
- Sarkanie pipari
- Čili pulveris
- Malts kanēlis un kanēļa standziņas
- Krustnagliņas
- Ķimenes
- Karija pulveris
- Dilles
- Ķiploku pulveris
- Ingvera pulveris
- Malts muskatrieksts
- Kaltēti sīpoli
- Raudene jeb oregano
- Paprika
- Melnie pipari (un piparu dzirnaviņas, lai varētu jebkurā mirklī samalt piparus)
- Sarkanie pipari
- Rozmarīns
- Safrāns
- Salvija
- Estragons
- Timiāns
- Vaniļas ekstrakts un vaniļas pāksts
Veidojot garšvielu krājumus, ņem vērā, ka aptuveni gada laoikā garšvielas zaudē smaržas un garšas īpašības, tādēļ ieteicamākais variants būtu iegādāties apmēram 30-60 gramus no katras garšvielas, nepieciešamības gadījumā papildinot biežāk lietotās virces.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit