Ar kādām sastāvdaļām aizstāt vīnu, kas nepieciešams receptē
Foto: Shutterstock

Vīns, protams, ir burvīgs dzēriens, ko baudīt labi atdzesētu tāpat vai pievienot kādai sildošākai zupai, biezai sarkanvīna mērcei vai pat sutināt tajā vistu. Tomēr ir reizes, kad mājas bāriņa krājumi iztukšoti un gatavošana jau puslīdz pabeigta, kad atceramies, ka vajag pieliet šļuku vīna.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Un, protams, ir arī tie, kuri alkoholisko dzērienu, pat ja tas ir tik "nevainīgais" sarkanvīns vai baltvīns, pievienošanu ēdieniem nemīl. Kā atrisināt situāciju, kad receptē paredzēto dievu dzērienu jāaizstāj ar ko citu? Atbildi uz šo jautājumu sagatavojis Thekitchn.com.

Tags

Sarakstu karuselis Virtuves gudrības Baltvīna etiķis Baltvīns Buljons Citronu sula Gaišo vīnogu sula Sarkanvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form