Ar kādām sastāvdaļām aizstāt vīnu, kas nepieciešams receptē
Foto: Shutterstock

Vīns, protams, ir burvīgs dzēriens, ko baudīt labi atdzesētu tāpat vai pievienot kādai sildošākai zupai, biezai sarkanvīna mērcei vai pat sutināt tajā vistu. Tomēr ir reizes, kad mājas bāriņa krājumi iztukšoti un gatavošana jau puslīdz pabeigta, kad atceramies, ka vajag pieliet šļuku vīna.

Un, protams, ir arī tie, kuri alkoholisko dzērienu, pat ja tas ir tik "nevainīgais" sarkanvīns vai baltvīns, pievienošanu ēdieniem nemīl. Kā atrisināt situāciju, kad receptē paredzēto dievu dzērienu jāaizstāj ar ko citu? Atbildi uz šo jautājumu sagatavojis Thekitchn.com.

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Virtuves gudrības Baltvīna etiķis Baltvīns Buljons Citronu sula Gaišo vīnogu sula Sarkanvīns
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form