Cukuroti pončiki saldām brīvdienām: cepšanas knifi izcilam rezultātam
Foto: Shutterstock

Pēc gardās darba nedēļas esam pelnījuši pamieloties ar ko īpaši gardu. Zeltaini pončiki šim nolūkam būs kā radīti, jo to gatavošana neprasīs pārlieku lielas pūles. Lai pūdercukurotais rezultāts neliktu vilties, piedāvājam uzzināt pāris pončiku mākslas knifus, piemēram, vienkāršu veidu, kā noteikt, ka eļļa ir pietiekami karsta pončiku "vannošanai".

Kaut šķiet, ka pončiku cepšana jau nu gan nav nekāda augstā māksla un ir pa spēkam katram, tā vis nebūs, jo, rīkojoties nemākulīgi, iecerēto zeltaino un gaisīgo bumbiņu vietā vari iegūt vai nu pārogļojušos mīklas ripulīšus ar jēlu viduci vai netīkami blāvus pončikus, kas piesūkušies ar eļļu gluži kā sūklis.

Lai tevi nepiemeklētu šādas likstas un gala rezultāts nebūtu ar skumjām sirdī jāielidina miskastē, labāk iepazīsties ar pāris vienkāršiem, bet ļoti noderīgiem ieteikumiem, ko iesaka interneta vietņu "Kitchenmag" un "Edimdoma" speciālisti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form