Foto: Shutterstock
Ja tava apņemšanās gada nogalē bija šogad iemācīties ēst veselīgāk un zaudēt lieko svaru, janvāris ir īstais laiks sākt jaunu dzīvi, piedaloties četru nedēļu izaicinājumā ar devīzi "ēd un tievē", lai rezultāti būtu redzami jau pēc pāris nedēļām.

Sadarbībā ar mājaslapas "Tievesanaonline.lv" autori, fitnesa treneri Vendiju Karalkinu un uztura speciālisti Evu Kataju piedāvājam idejas sabalansētai četru nedēļu ēdienkartei. Dienas bilance 1500-1650 kilokaloriju robežās palīdzēs jau viena mēneša laikā jūtami uzlabot pašsajūtu, kā arī ādas, matu, nagu stāvokli, sniedzot enerģiju un palīdzot atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Uzzināsi arī, kā saglabāt motivāciju tievēt arī svētku laikā, kad jau iepriekš zināms, ka pat vairākas dienas nāksies sēdēt pie brangi klātiem galdiem.

Bet, ja paslīdēs kāja un gadīsies pārkāpt teju visus veselīga uztura principus, skaidrosim, kā laikus attapties un pamāt ardievas pīrāgiem un rasola bļodām, lai atgrieztos pie veselīga uztura principiem. Ievērojot speciālistu sastādīto ēdienkarti, liekie kilogrami turpinās kust ne vien janvārī, bet arī visa gada garumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!