Desertu krēmi no citroniem, vaniļas un pat smiltsērkšķiem: kā pagatavot un kur izmantot
Foto: Shutterstock

Gluži kā modes pasaulē ir savas tendences, tā arī kulinārijā ir lietas, piedevas un produkti, kas kādā mirklī kļūst aizvien populārāki un iekaro ne vien gatavotāju, bet arī ēdāju sirdis. Pēdējā laikā aizvien biežāk, rokoties pa recepšu krājumu kalniem un meklējot kārdinošākās idejas, nākas sastapt dažādus saldos krēmus jeb "curds".

Saldie smēriņi liekami ne vien glāzītēs, lai pasniegtu tos kopā ar stingru putukrējumu vai svaigā siera krēmu, bet arī smērējami uz kēksiņiem, biskvīta kārtām, plātsmaizēm, kārtainās mīklas bulciņām un pat vienkārši maizītēm. Taču pavisam lieliski, piemēram, citronu krēms garšos likts uz mazām bezē kūkām vai lielas Pavlovas kūkas, kur citrona skābums kontrastēs ar saldo olbaltumu. Bet, pielāgojoties sezonai, saldi skābo, spridzīgo krēmu var pagatavot arī no dzērvenēm vai smiltsērkšķiem.

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Citroni Dzērvenes Smiltsērkšķi Vaniļa Deserti
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form